www.dorifoto.hu loading...

Fotózás ajándékba!

Lepd meg családodat, szeretteidet, párodat egy névre szóló ajándékutalvánnyal, mely különböző kategóriákban és árakban kapható, így mindenki ki tudja választani a számára legtökéletesebbet. Legyen az baba-, gyermek-, családi-, kismama-, portré- vagy modell fotózás. A fotózások budapesti műtermemben /X. kerület/ történnek.

Ajándékutalványok, az alábbiak szerint választhatóak:

Baba-, gyermek-, családi fotózás ajándékutalvány

Névnapra, születésnapra, különleges alkalmakra, akár csak gyermek, akár az egész család gyönyörű pillanatainak megörökítésére használható. Értékét nem befolyásolja a fotózandó személyek száma.

Az ajándékutalvány a következő értékekben vásárolhatóak:

22,000.-, mely 12 db retusált képet tartalmaz /DVD-n, valamint 10X15-ös papírkép formátumban/

34,000.-, mely 30 db retusált képet tartalmaz /DVD-n, valamint 10X15-ös papírkép formátumban/

45,000.-, mely 50 db retusált képet tartalmaz /DVD-n, valamint 10X15-ös papírkép formátumban/

Az ajándékutalvány névre szól és 3 hónapig használható fel.

Újszülött fotózás ajándékutalvány

Kismamáknak, szülőknek, a picurka első napjainak megörökítésére használható fel. A képeken természetesen szerepelhetnek a szülők, és a testvérek is. Bővebb információk az árak menüpont alatt találhatóak.
Az ajándékutalvány a baba 1 hónapos koráig használható fel, melynek értéke: 42,000.-

Kismama fotózás ajándékutalvány

Kismamáknak névre szóló ajándék, a babavárás gyönyörű időszakának megörökítésére. Az ajándékutalvány 3 hónapig használható fel, melynek értéke 32,000.-.

Lehetőség van kombinált /Kismama, valamint ha megszületik a baba, újszülött fotózás/ fotózás ajándékutalványra is, melynek értéke 64,000.-.

Bővebb információk az árak menüpont alatt találhatóak.

Portré-, modell fotózás ajándékutalvány

Születésnapra, névnapra, különleges alkalomra tökéletes névre szóló ajándék párodnak, barátodnak, családodnak a gyönyörű és akár a gyönyörű erotikusabb pillanatok megörökítésére. Mivel a portré- és modell fotózás nagyon változatos lehet, más és más elképzelésekkel, így az ajándékutalvány értéke előzetes egyeztetés után kerül meghatározásra, de minimum 34,000.- értékben vásárolható. Az ajándékutalvány 3 hónapig használható fel.

Ajándékutalvány vásárlása történhet telefonon valamint e-mail-en keresztül. A névre szóló ajándékutalvány átvehető személyesen /Budapest területén/ vagy postai úton. A fotózások időpontját illetően minden alkalommal szükség van telefonos egyeztetésre. Az elérhetőségek megtalálhatóak az ajándékutalványokon.