www.dorifoto.hu loading...
A fotózások budapesti /X. kerület/ műtermemben történnek. Újszülött babák esetében esetleg történhet saját környezetben is mobil műteremmel, bár a megszokott, hogy hozzám jönnek a babákkal, hisz a műtermemben minden kellék, kiegészítő, valamint a megfelelő fények kéznél vannak, így inkább ezt a megoldást szoktam javasolni. Műtermemben lehetőség van kényelmesen ellátni a babákat.

Két gyermekes anyukaként tudom, hogy nagyon nagy türelmet igényelnek a gyerekek, türelmesen ki kell várni a megfelelő kép elkészülését, mely pici babák, gyermekek esetében ez még több időt igényelhet, így az egyes csomagáraknál megjelölt fotózási idő több is lehet.

Családi fotózásnál a gyermekek száma nem befolyásolja a csomagárakat. Minden csomag esetén lehetőség van több gyermek fotózására, ez külön költséget nem jelent! A különböző csomagot lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindenki kiválassza a számára legszimpatikusabb lehetőséget.

Műtermemen kívüli fotózás esetén /Budapest területén belül/ 8.000.- kiszállási díj kerül felszámításra. Budapest határán kívüli helyszín esetében előre kell egyeztetni a kiszállási díjat.

Ha már jártál nálam, a következő alkalommal 10% kedvezményben részesülsz!

Baba-, gyermek- és családi fotózás

I. csomag
A fotózás időtartama hozzávetőlegesen 1-2 óra, mely esetében 1 hátteret használok. Ez idő alatt kb. 60-80 felvétel készül. A szerkesztett képekből /80-100 db/ kerül kiválasztásra az általad legszebbnek talált 12 kép, melyeket minden esetben retusálok. A kiválasztott képeket DVD lemezen teljes méretben, valamint 10X15-ös papírkép formájában adom át.

A csomag ára: 22,000.-

II. csomag
A fotózás időtartama hozzávetőlegesen 2 óra, mely esetében 2 hátteret használok. Ez idő alatt kb. 80-100 felvétel készül. A szerkesztett képekből /100-120 db/kerül kiválasztásra az általad legszebbnek talált 30 kép, melyeket minden esetben retusálok. A kiválasztatott képeket DVD lemezen teljes méretben, valamint 10X15-ös papírkép formájában adom át.

A csomag ára: 34,000.-

III. csomag
A fotózás időtartama hozzávetőlegesen 2-3 óra, mely esetében több hátteret használunk. Ez idő alatt kb. 120-140 felvétel készül. A szerkesztett képekből /legalább 130-150 db/kerül kiválasztásra az általad legszebbnek talált 50 kép, melyeket minden esetben retusálok. A kiválasztott képeket DVD lemezen teljes méretben, valamint 10X15-ös papírkép formájában adom át.

A csomag ára: 45,000.-

Újszülött fotózás /1 hónapos korig/

A fotózás időtartama hozzávetőlegesen 2-3 óra, több hátteret, különböző kiegészítőket használunk. Ez idő alatt kb. 100-120 felvétel készül, akár a szülőkkel. A szerkesztett képekből /120-150 db/ kerül kiválasztásra az általad legszebbnek talált 30 kép. A kiválasztott képeket DVD lemezen , valamint 10X15-ös papírkép formájában adom át.

A csomag ára: 42,000.-

További kép kérése újszülött fotó esetében, természetesen retusálva, 800.-/kép.

Kismama fotózás

A fotózás időtartama hozzávetőlegesen 2-3 óra, különbözően megkomponált beállításokkal,különböző kiegészítőkkel, akár több hátteret használva. Ez idő alatt 80-100 felvétel készül. Ebből került kiválasztásra az általad legszebbnek talált 20 kép, melyeket minden esetben retusálok. A kiválasztott képeket DVD lemezen teljes méretben, valamint 10X15-ös papírkép formájában adom át.

A csomag ára: 32,000.-

További kép kérése kismamafotó esetében, természetesen retusálva, 1,000.-/kép .

Kombinált fotózás: Kismama- és újszülött fotózás /1 hónapos korig/

Abban az esetben, ha nem csak pocakon belül, hanem pocakon kívül is /1 hónapos korig/ szeretnéd megörökíteni újszülött gyermekedet, úgy kedvezményben részesülsz!

A két csomag /kismama + újszülött/ együttes ára: 64,000.-

További kép kérése újszülött fotó esetében 800.-/kép, kismamafotó esetében, természetesen mindkettő esetében retusálva, 1,000.-/kép.

Portré-, modellfotózás

IV. csomag
A fotózás időtartama hozzávetőlegesen 1,5 óra, 2 hátteret használva. Ez idő alatt kb. 60-70 felvétel készül. Ebből kerül kiválasztásra az általad legszebbnek talált 10 kép, melyeket minden esetben retusálok. A kiválasztott képeket DVD lemezen teljes méretben, valamint 10X15-ös papírkép formájában adom át.

A csomag ára: 30,000.-
V. csomag
A fotózás időtartama hozzávetőlegesen 3 óra, akár több hátteret használva. Ez idő alatt kb. 100-120 felvétel készül. Ebből kerül kiválasztásra az általad legszebbnek talált 30 kép, melyeket minden esetben retusálok. A kiválasztott képeket DVD lemezen teljes méretben, valamint 10X15-ös papírkép formájában adom át.

Lehetőség van külső helyszínen történő fotózásra is, ilyen esetben előzetes egyeztetésre van szükség.

A csomag ára: 50,000.- -tól

További kép kérése portré-, modellfotó esetében, természetesen retusálva, 1,500.-/kép .